camton

Snart bär det av på kryssning =)

Publicerad 2010-02-24 21:38:32 i Allmänt,

Tony vid tangentbordet: På lördag är det dags att svänga på sina lurviga igen och det ska bli kul. Båten är ju såklart Cinderella och vi kommer åka med kompisar från Västerås. Ha det gött så länge!

Skidresan!!

Publicerad 2010-02-14 16:45:56 i Allmänt,

Hej allihopa!!

Nu är vi hemma igen efter en härlig helg i Sandviken :-) det var så roligt o åka skidor riktigt nice väder uppe i Kungsberget..vi hade inte åkt på flera år men kom fort in i det:-) nu väntar nästa resa upp till Romme för vi är väldigt sugna på att åka snart igen!! vi är väldigt sega o har lite träningsvärk både här o där.Annars har helgen  spenderats med bastu,god mat o jätte trevligt sällskap :-) Ha det så gött så hörs vi snart igen/ Camilla & Tony

Vill hem o slänga mig på soffan..

Publicerad 2010-02-08 21:12:22 i Allmänt,

Imorse började vi kl 7 och slutade 16 och sen åkte vi till jobermax och köpte en jacka o underställl som vi ska ha när vi åker iväg på fredag till kungsberget o åker skidor det ska bli så roligt o komma iväg o mysa lite o umgås med vänner :-) nu sitter jag här på Tonys jobb o längtar hem,han var tvungen o jobba nån timma nu på kvällen han skulle vara färdig nu men det dröjer nog nån timma till SUCK men men inget o göra nåt..

Helgen har varit riktigt nice,fredag så var det torekällberget med jobbet o alla partajade o hade riktigt roligt,jag tog det lite lugnare eftersom jag skulle upp o köra till jobbet vid sex men jag dansade o hade riktigt kul fram till 22.00 sen kom Tony o hämtade mig:-) efter jobbet på lördag bar det hem till svärföräldrarna som bjöd på tacokyckling o det var kanon gott!!! I söndags hade jag fika för släkten o det var riktigt trevligt:-) på kvällen kom Jossan över o snackade lite skit :-)


God natt alla vänner sov så gott!!

/camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela