camton

På jobbet..

Publicerad 2012-03-30 18:14:18 i Allmänt,

Sitter just nu på jobbet och längtar hem för jag är ledig i helgen och det kommer bli en toppenhelg! Tony har grabbkväll imorrn så jag och Savannah blir utslängda kl 13!! på dan vet jag inte vad vi ska hitta på men senare på eftermiddan ska jag hem till Emilia och Malin kommer dit oxå eftersom våra gubbar är hemma hos oss.. så vi kommer få en riktigt mysig kväll tillsammans :-) På söndag ska jag iväg på ett hemligt uppdrag återkommer nog mer om detta efteråt :-)

Min lilla donna har vattkoppor :-( hon var bara på dagis i måndags så vi får se hur länge hon blir hemma.. Hon har ingen feber och dem kliar inte än så länge så antagligen fick hon en lindrig variant..

Underbara år!

Publicerad 2012-03-23 08:36:06 i Allmänt,

Igår var det 3 år sen som jag och mannen i mitt liv blev tillsammans efter några veckors dejtande :-) Underbara år har vi haft och många underbara år framför oss<3  Jag älskar dig<3

Vårväder!

Publicerad 2012-03-22 19:46:08 i Allmänt,

Har varit ledig nu i två underbara dagar och njutit av detta härliga väder. Igår var vi på torekällberget med Emilia, Meya och Elias och tittade på dem få djuren som var ute :-) Sen åkte vi ner på stan och var där i ett par timmar och bara myste! Idag var vi på stan med mormor och sen åkte vi till mormor och åt lunch :-)


Måndag!

Publicerad 2012-03-19 09:49:04 i Allmänt,

Idag är det dags efter två veckor att återgå till det normala :-) dvs förskola och jobb!! :-) Tony började sitt nya jobb imorse :-) Hoppas det går bra!

I helgen har vi inte gjort så mycket faktiskt.. vi har mest bara varit och umgåtts och myst med varann :-) Helt underbart!

Öroninflammation!!

Publicerad 2012-03-13 11:41:11 i Allmänt,

Vi kom just från vårdcentralen.. Skruttan har öroninflammation :-(  Blir att vara hemma med henne resten av veckan.. Mammas lilla tjej!!

Mammas lilla skrutta..

Publicerad 2012-03-12 20:39:44 i Allmänt,

Savannah är fortfarande hängig och febrig och jätte gnällig till och från hela tiden..har varit sjuk sen förra söndan:-( Ringde nyss till sjukvårdsrådgivningen och hon sa att jag skulle ringa vårdcentralen så nu har jag bokat telefontid kvart över åtta imorrnbitti så jag hoppas vi får en tid till doktorn..

Idag har vi varit ute flera gånger och det har blåst som attan i detta underbara vårväder men det är så härligt att våren är nästan här :-)

Händer grejer nu!

Publicerad 2012-03-09 18:35:37 i Allmänt,

Tony har fått ett nytt jobb och börjar nästa måndag på Telge nät, han är överlycklig :-) Savannah har så roligt på förskolan. Hon är så go och gla min lilla tjej! Så roligt när man märker attt hon förstår mer och mer.Mammas lilla skrutta<3 Denna vecka är hon sjuk, har varit det sen i söndags..feber, snorar och hostar. Idag fyller min älskade systerdotter 1 år så imorrn har hon sitt kalas :-) Även min yngsta kusin blir 16 år idag så vi ska dit på kalas på söndag :-) Oj oj oj det var en härlig tid när man själv var 16 :-) Jag träffade förresten en gammal kompis från den tiden på stan idag Roni, han och jag såg sist för ca 8-9.. Kul att uppdatera varandras liv och så :-) Åren går!! Var och lunchade med Sandra och och fasters sötnötar det var trevligt :-) Vi var och hämtade våran sprojtans nya bil idag, en Kia ceed diesel så nu ska vi banne mig få ner soparäkningen.. Denna månad låg den på 6400!!! Inte OKEJ!! Nu ska jag mysa lite med Savannah innan hon snart ska lägga sig :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela