camton

Samba!

Publicerad 2012-04-20 20:49:07 i Allmänt,

Jag skulle vilja ha Anton Hysen som danspartner!! Han är så bra i lets dance :-)

Sjukgymnasten...

Publicerad 2012-04-19 18:24:26 i Allmänt,

Var hos sjukgymnasten idag och blev undersökt och hon rekommenderade sjukskriving...men jag försöker jobba lite till...

Nu ligger jag här i soffan och har huvudvärk och är förkyld ,medans världens bästa man nattar världens finaste dotter! Älskar min lilla familj<3

Ledig imorgon!!

Publicerad 2012-04-16 15:29:43 i Allmänt,

Skönt att det är måndag för jag har jobbat hela helgen och är ledig imorrn!! Ska bli såå skönt :-) Då ska jag nog träffa Emilia :-) Längtar!

Jag är inne i nån slags jobbig period, jag har ingen lust att prata med folk omkring mig. Har ingen lust att plocka upp telefon och ringa.. 


Igår fick Malin och charlie sin efterlängtade son! Lilla Oskar är såå liten och söt, hoppas man får träffa dem snart och gosa bebis :-)

Just nu längtar jag verkligen till mitten av maj!!  Livet är gött :-)

Söndag :-)

Publicerad 2012-04-01 19:38:36 i Allmänt,

I helgen skulle jag ha varit ledig men nu sitter jag på jobbet, hoppade in extra idag för det fattades folk..eftersom jag måste vabba denna vecka som kommer så kände jag att dessa pengar för denna dag är såå välkomnade :-)

Igår var jag och Savannah som sagt hos min älskade vän Emilia på myskväll, trött och slut var jag men njöt av kvällen med Malin och Emilia och barnen :-) Grabbarna hade en toppenkväll tillsammans fulla och glada när man kom hem på kvällen :-)

Nu skulle jag behöva åka hem och lägga mig för jag är sååå trött så trött

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela