camton

Savannah 1 år!

Publicerad 2011-11-29 10:22:43 i Allmänt,

Savannah fyllde 1 år förra onsdan!! Tiden går så fort... Får panik och blir ledsen när jag tänker att hon ska in på förskola SNART!! Mammas lilla skrutta<3  Hon utvecklas varje dag  och har en egen vilja som heter duga :-) Hon busar,dansar, skratta och blir jätte lätt uttråkad :-) I lördags hade vi släkten här på kalas och sen blev vi bortbjudna på mat hos våra underbara vänner Emilia och Micke och sötnosarna, jätte trevligt! I söndags hade Savannah ännu ett kalas att se fram emot för då kom några vänner och deras gullungar :-) Savannah tackar alla för dem fina presenterna hon fick :-)

Igår var vi hos mormor och där träffade vi carro och fannie och sen tog jag och syrran bussen med våra små troll och shoppade och fikade på stan och det var verkligen jätte trevligt!! Det var första gången Savannah åkte buss :-) Det blir nog flera gånger här fram över för det var så smidigt :-)


Ikväll kommer Savannahs farmor och farfar och ska leka lite med skruttan och sen natta henne medans jag och Tony har en dejt på IKEA!! Ska blir så mysigt att åka och spendera tid bara han och jag, vi ska handla grejer till skruttans rum och ännu mera ljus som går åt som smör här hemma :-)

Sköt om er<3

Månen!

Publicerad 2011-11-14 19:03:24 i Allmänt,

Förskolan ringde idag och sa att Savannah hade fått en plats på månen, vi sökte pluto eller galaxen men kom in på MÅNEN!! Jag var nojig och ringde direkt till Irene (för hon vet allt om förskola i åker) Efter hennes samtal blev jag lugn och nu ser jag framemot att få in henne där! :-)   Tack min vän!

Jag som inte skulle jobba på ett tag för jag behövde vara hemma och njuta men dem ringde imorse och frågade om jag kunde jobba kvällen, tackade ja eftersom jag skulle ändå komma in på ett möte på em.. Slutar 21.00 så det är skönt :-)

Igår var mina tvillingbröder på besök :-) mycket trevligt att få fika och snacka skit och pussa lite på fasters tjej<3

Nu måste jag jobba lite..

Åter på jobbet!!

Publicerad 2011-11-11 01:10:44 i Allmänt,

Fick jobba i natt igen :-) Men nu ska jag vara ledig ett tag, behöver det känner jag.. längtar så mycket efter min familj!  Ska verkligen njuta i helgen :-) Tony ska iväg på grabbkväll på lördag och jag blir hemma och har myskväll me mig själv :-) Vicke har inflyttningsfest samma kväll, men kan nog inte gå på den :-(

I flera veckor har jag haft mer eller mindre ont i halsen..så jobbigt!! Idag köpte jag strepsil och det hjälper för stunden men inte längre en så :-(

Idag fick vi hem våran nya bil, svarta pärlan :-)  Hoppas vi minskar bensinkostnaden nu!!

På onsdag drar jag och Emilia till Ullared,  längtar :-)

Sk nog skicka brev till min farbror nu :-) så han vet att vi tänker på honom!!

Toppendag!!

Publicerad 2011-11-07 18:43:29 i Allmänt,

Imorse åkte jag och Savannah och hämtade mormor för en tur till carro och spanade in deras hus!! Tyckte om deras hus! :-) Vi började med att fika och gav sötnosarna mat och klädde på oss för att gå ut och plocka ner äpplerna på tomten och krattade och barnen sov sött i vagnen :-) Vi åt korv med bröd ute oxå, så mysigt! Tack syrran för en toppendag<3

Nu har vi precis varit ute och klippt häcken men Tony är fortfarande ute och får hjälp av grannen såg jag när jag tittade ut :-)  Jag och skruttan gick in och duschade.

Jobbet ringde idag så imorrn ska jag jobba natt igen :-) lär vara trött på onsdag när jag kommer hem för Tony åker och jobbar då, jag får fortsätta vara vaken tills skruttan sover vid lunch.. hoppas på 2 timmar sömn om Savannah vill förståss :-) får gå och lägga mig tidigt på kvällen..

Längtar hem!

Publicerad 2011-11-05 23:57:59 i Allmänt,

Sitter på jobbet och längtar redan hem till min älskade familj<3 Savannah fortsätter att ha hög feber.. :-( Skulle ha jobbat 16-21 imorrn men har ringt en vikarie som kommer hit och tar mitt pass så jag får vara hemma och mysa me mina älsklingar! Fortsätter hon att ha hög feber imorrn så åker vi till akuten med henne..

Nästa steg..

Publicerad 2011-11-04 10:23:20 i Allmänt,

Igår fick jag ett samtal om vad nästa steg är..efter det samtalet var det blandade känslor! Lång väntan tills det ska ske bara.. :-( Nu sitter jag och väntar på att vårdcentralen ska ringa, skruttan hade feber från tors till sön förra helgen.. igår kväll vaknade hon och pratade vid elva och gick o kollade till henne och kände hur varm hon var och då hade hon 39,2 i temp ny blöja,alvedon och vatten så somnade vi om alla i sängen och vaknade åtta och hög feber idag igen :-( Vill gärna ha en tid så att hon blir undersökt i öronen efter öroninflammationen som hon hade för två månader sen.. dem sa då att man brukar komma tillbaka efter 2 mån för koll... mammas lilla hjärta<3

En trevlig dag :-)

Publicerad 2011-11-02 19:44:37 i Allmänt,

Idag bestämde jag och Savannah för att hitta på nåt och då blev det en tripp till salem och hälsa på Tina och Mange, tyvärr fick jag inte träffa mosters grabbar för dem var på dagis och fritids :-( Det var mycket trevligt hemma hos dem!! Idag ringde jobbet, jag ändrar mina pass i helgen och jobbar fre och lör natt och sön kväll :-) Klirr i kassan!! Nu blir det mys i soffan, jag har duschat och nu sitter jag med ansiktsmask och ska nog ta ett fotbad framför tv :-)

Tacksam!

Publicerad 2011-11-01 20:12:48 i Allmänt,

Jag är tacksam för allt här i livet! Jag har en underbar man som finns där för mig och tillsammans har vi världens underbaraste dotter<3 Har dem finaste syskonen och vännerna man kan önska sig<3 Älskar er allihopa<3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela