camton

pissig dag!

Publicerad 2012-07-11 16:24:58 i Allmänt,

Denna dag har varit allmänt pissig... Var så trött imorse o vill inte alls gå upp ur sängen idag. Har precis lyckas dammsuga och torka golv i hela huset så nu blir det en varm dusch och försöka få bort den onda värken.. ikväll ska jag över till Rosie för en spastund! Sen är denna pissiga dag över!!

Tisdag!

Publicerad 2012-07-10 22:47:08 i Allmänt,

Idag fick vi besök av min kusin Anders med familj, mycket trevligt! Jag har just kommit hem från en kvällsfika med grannar. Igår kom två klänningar som jag har beställt från nätet som jag ska ha på mitt bröllop och dom var väl helt ok. En fick jag skicka tillbaks för den var för liten och vill ha en större stl som jag hoppas kan ha, o den andra var lite gör genomskinlig så om jag ska ha den så måste jag beställa en underklänning.. svårt det där med klänningar..får se vad det blir tillslut :)

semester!

Publicerad 2012-07-09 21:11:26 i Allmänt,

Hallå där ute! Det är en hel del saker som händer hela tiden just nu :) Jag är fortfarande sjukskriven och har det väldigt besvärligt att röra mig och det suger väldigt mycket.. smärtan är förjävlig i mellanåt :( det jobbigaste är att inte kunna leka och springa efter min lilla skruttan som jag önskar eller att bara kunna sitta på golvet och sjunga och leka som vi bruka göra.. tur att veckorna går så fort för ju är jag redan i vecka 27 :) snart blir Savannah storasyster!! Det ska bli så himla underbart när vårt andra mirakel kommer till världen! <3 som vi längtar! Den 25/8 blir jag äntligen fru Sandén! Jag är så galet kär i min älskling<3 Så nu planerar vi vårt bröllop på 2,5 månad :) vi kommer att ha ett väldigt litet bröllop, det blir vigsel i rådhuset med våra 23 gäster och sen blir det fest hos mina svärföräldrar ute i deras trädgård :) det kommer att bli helt underbart! Vi kom hem från en Cinderellakryssninf idag :) det var så härligt att komma hemifrån :) så nu har Savannah varit på 5 kryssningar redan :) älskar semester!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela