camton

Äntligen fredag!!

Publicerad 2011-04-08 19:22:51 i Allmänt,

Idag tog jag och Savannah en promenad till Vicke för lite kaffe och massa skitsnack :-) mycket trevligt!! Sen gick vi hem och la oss på soffan för att vila men där han vi bara ligga i 5 min så ringde Lisa för att säga att det var fika hemma hos Irene så då knatade vi över till henne och fikade :-)

Tony är ute och byter däck på bilen i stormen så jag hoppas han blir färdig snart så vi kan ta oss ett glas rött och njuta att det är fredag och en helt underbar helg framför oss som vanligt!

Jag har precis nattat skruttan så hon sover så gott nu och hoppas hon gör det hela natten för hon har varit lite gnällig idag och hon var rätt så snorig nu ikväll.. :-(

Långpromenad!!

Publicerad 2011-04-07 16:57:00 i Allmänt,

Jag och Savannah gick upp åtta imorse och gjorde oss iordning och vid halv tio kom Lisa och Elias över på en kopp kaffe, sen blev det en promenad till bonden för att köpa ägg och sen gick vi vidare till ica så det blev en liten promenad på 2 timmar i stormen.. det blåste som faan!! Efter denna lilla promenaden var vi så hungriga och törstiga så vi gick till mig och åt omelett :-) 

Nu har skruttan fått gröt och nu ligger hon på golvet och snackar :-) hon hostar fortfarande och börjar bli lite snorig och ögat är geggigt och rinner ibland. Hoppas hon inte blir jätte sjuk och blir genom förkyld..

Nu kom Tony hem så nu ska vi börja med maten som jag inte vet vad det blir än.. sen blir det dusch och soffan som jag förtjänar efter idag :-)

Från rygg till mage!! :-)

Publicerad 2011-04-06 12:48:10 i Allmänt,

Savannah vände sig nyss från rygg till mage för första gången :-) jag har suttit och tittat på henne ett bra tag,kanske 20 min om hon skulle lyckas eller inte och sen kollade jag bort i två min och sen när jag kollade igen så låg hon på mage!! Synd att jag missade det.:-(   Hoppas jag får se det snart :-)

Trött!!

Publicerad 2011-04-06 09:45:33 i Allmänt,

Är ganska trött idag för skruttan har bökat lite inatt..hon har hostat,varit täppt i näsan och legat vaken lite grann..sen tror jag att hon har ögoninflammation igen!!!Vä öga är geggigt igen så det är bara badda ögat hela tiden..hoppas det blir bättre snart annars får jag ringa till bvc. Annars är hon pigg och glad,snackar och skrattar hela tiden :-) min underbara dotter!! <3

Mysig dag!

Publicerad 2011-04-03 19:27:04 i Allmänt,

Imorse var vi på babysim och det var så himla mysigt!! Men det var en stor procedur att få oss iordning med dusch och påklädning...som tur var, var hon så lugn och snäll. Mammas lilla skrutta!! Sen begav vi oss till Nina och Robban för korvgrillning med massa trevligt folk :-) haft en riktigt härlig helg!!

Trevlig dag!

Publicerad 2011-04-02 21:30:58 i Allmänt,

Vi har haft en trevlig dag hemma hos min svärföräldrar! :-)  Savannah sover gott nu och jag och älsklingen myser i soffan och tittar på nån katatroffilm och nu är det reklam så jag passar på och skriver lite..

Vi funderar på vad vi ska hitta på i sommar om vi ska åka iväg nånstans eller inte..kanske bara dagsutflykter eller åka bort i några dar..några förslag på vad man kan hitta på??

Tony hörde nån låt på tv nyss, han sa att han vill lära sig den så han kan sjunga den för mig för han tyckte den var så fin, Min sambo är go han! Är så lycklig över att få ha honom i mitt liv!!

Imorgon är det redan söndag,den är veckan har gått så fort..imorgon blir det en härlig dag,först babysim med familjen sen åka hem till nina och robban och umgås med härliga människor! :-)


Härliga människor!!:-)

Publicerad 2011-04-01 21:47:23 i Allmänt,

Denna vecka har jag umgåtts med härliga människor :-)

Åkte förbi jobbet i onsdags och fick reda på vilka nätter jag ska jobba i sommar och det blev en del pass :-) kul!! jag kommer även hinna umgås massa med min lilla familj!

Fick ett fint kuvert i brevlådan och det var ett jätte fint inbjudningskort till bröllop och det är klart att jag o Tony ska gå när min fina vän Maria gifter sig med sin Kristian!! Det kommer bli ett så fint bröllop :-)

Imorgon ska vi fira Savannahs farmor som har fyllt år, det blir smörgåstårta o så skulle vi grilla!! På söndag ska vi på babysim för första gången :-) och efter det ska vi till Nina o Robban på fika och grilla och bara ha det mysigt!

Idag har jag och Savannah varit hemma och tagit det lugnt och bara myst :-)

En bild på mina älsklingar :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela