camton

Första jobbveckan...

Publicerad 2012-01-29 18:29:52 i Allmänt,

Första jobbveckan har gått kanon :-) Kul att vara tillbaks!! Savannah trivs på förskolan så det känns skönt :-) Hon fick vara hemma i fredags för hon var lite hostig och snorig så hon har varit hemma med pappa hela helgen medans jag har jobbat. Får se om det blir vab för mig imorrn eller om hon får gå till dagis.. Idag känns det som att jag skulle vilja ligga under täcket och bara vara.. eller ha riktigt kul med riktigt roliga människor och inte nåt där i mellan!!!

Bolibombadags :-)

Publicerad 2012-01-19 18:06:35 i Allmänt,

Så mysigt att sitta framför brasan och mysa med hela familjen och titta på bolibomba :-) Snart ska Savannah sova och vi ska lägga oss i soffan och se om det kommer nåt bra på tvn :-)

Måste sova!

Publicerad 2012-01-18 23:53:19 i Allmänt,

Klockan är snart tolv och jag kan inte sova... Klockan ringer väldigt tidigt.. Är så sugen på att köpa syrrans möbler. Man ska inte börja tänka på nåt när man ska sova.. ligger och tänker hur snyggt det skulle bli

Dagis!

Publicerad 2012-01-16 10:23:05 i Allmänt,

Idag fick jag bara klä av henne ytterkläderna och sen vinka hej då till skruttan! Känns jätte konstigt att lämna henne till folk som inte känner henne.. Så idag är hon där utan mig i hela två timmar!

Savannah brukar aldrig tacka nej till mat oavsett vad de än är för mat, men nu i flera dagar har hon ätit dåligt. Imorse till frukosten så skakade hon bara på huvudet och vägrade äta havregrynsgröt som hon annars äter med god aptit o fick hon det i munnen så spottade hon ut det... men en macka och en halv banan ville hon ha iaf :-)

Varför får hon feber varje vecka??? förra veckan fram till i lördags hade hon feber till och från ca 37.9 i temp.. visst det kan vara tänder men feber varje vecka är det verkligen normalt??   Tog upp detta med vårdcentralen i höstas och dem sa att det kan vara så :-( Jobbigt för henne ju!  Hon gnäller och vill vara mycket i famnen då.. mammas lilla hjärta!

Imorgon har jag läkartid i södertälje kvart i åtta och Savannah ska vara på dagis nio så jag hoppas jag hinner hem innan.. Tony kompar imorrn och kan börja halv tio så om jag inte hinner hem så får han lämna Savannah på dagis.. Hoppas inte fröknarna har nåt emot det så det inte blir knasigt med inskolningen.

Födelsedag!

Publicerad 2012-01-12 18:59:12 i Allmänt,

Idag fyller min pappa 64 år och min farbror Tomas fyller 41 tror jag :-) Tyvärr så kan jag inte ringa och sjunga för dig farbror men jag hoppas att telefonen ringer nån dag så är det du man hör på andra sidan :-) Hoppas varje dag att du ska ringa!

Cornelia

Publicerad 2012-01-12 18:47:41 i Allmänt,

Har blivit faster igen till en väldigt söt liten prinsessa som fick namnet cornelia>3Har blivit fasteriigen till denna söta prinsessa som fick namnet Cornelia och hon föddes den 4 jan :-)

Förskola!

Publicerad 2012-01-12 18:25:35 i Allmänt,

Igår var det dags för min lilla lilla bebs att börja på dagis...I måndags kväll var jag och Tony på informationsmöte och när vi satt där med dem andra föräldrarna och fröknar så kände jag verkligen ångest!! Jag ville bara gråta och springa därifrån.. hon kommer få det riktigt roligt på dagarna men det känns jobbigt att släppa taget och lita på att någon annan kan ta hand om henne och ser till att hon har det bra utan mamma och pappa. Hon verkar trivas redan :-) Igår var vi där 1 timme och hon gick sin egen väg hela tiden så fröken Katrin fick följa efter henne hela tiden. Min lilla tjej är ju så nyfiken och modig av sig så hon nöjde sig inte bara va i ett rum utan man måste ju se sig om kring och ibland kom hon till mamma och satt i famnen och tankade lite trygghet och sen gick igen :-) Vi föräldrar ska bara sitta på en stol och verka tråkiga så barnen och fröknarna ska vänja sig vid varann. Idag var vi där 1,5 h och det gick kanon idag med :-) Hon verkar ty sig mer till fröken katrin och satt i hennes knä ibland :-) Det är 2 andra barn som också har inskolning och dem tjejerna heter Lova och Tyra.

Nu har hela familjen duschat så nu blir det mys i soffan och snart sova för lilla skruttan :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela