camton

Söndag natt...

Publicerad 2011-10-30 23:21:07 i Allmänt,

Sitter på jobbet idag igen, sista natten för denna vecka :-) Nästa helg jobbar jag lördag dag och söndag kväll :-) Alla pengar är välkomna just nu när det vankas kalas och jul! :-) Imorrn ska Savannah vara hos Emilia och hennes två gullungar och leka medans jag sover en stund på förmiddan :-) Tack snälla vännen för det!<3 I veckan har vi inget alls planerat, så hör av er om ni vill ha besök eller vill komma och fika med oss :-) Ska åka förbi min vän och titta på hennes nya fina lägenhet nån dag i mariefred :-)

Lördag natt....

Publicerad 2011-10-29 22:41:14 i Allmänt,

Nu sitter jag på jobbet och har "nattat" patienterna och hoppas dem får sova gott i natt :-) Inatt ska vi ställa om klockan så denna natt kanske kommer bli lång... Savannah har haft feber sen i torsdags och jätte gnällig och vill vara mycket i famnen vet inte om det är bara tänderna, för hon börjar få 2 nya tänder som börjar synas under överläppen eller om det är öroninflammation igen.. ringde vårdguaiden och dem sa att vi skulle avvakta eftersom dem inte vill ge penicilin för ofta eftersom det var 7 veckor sen sist.. får se imorrn.... mammas lilla hjärta!! :-( Hon börjar gå mer och mer, snart får man väl springa efter henne :-) I fredags köpte vi en ny bil :-) en som är bensinsnålare än santa fen.. Sorligt att bli av me den, men det är inte värt att betala dyra sopparäkningar.. Så den 9/11 får vi hämta svarta pärlan!! :-) Igår var det "firmafest" på berget :-) så jäkla kul var det, god mat och mycket dans hann jag med innan jag skulle jobba natt,mina jobbarkompisar mår väl inte så bra idag kan jag tänka mig för dem festade och dansade hela kvällen :-) Nu ska jag gå en liten runda och se om patienterna fortfarande ligger i sina sängar och sussar gott :-)

Höstväder ute!!

Publicerad 2011-10-19 12:47:13 i Allmänt,

Idag är det inte så härligt väder så vi är inne och myser istället :-)

Savannah har tagit sina första steg idag! Jag satt i soffan och sa att hon skulle komma till mig, och så gick hon några steg!! Jag skrattade och var så stolt<3


I fredag var jag och Emilia på underbarabarnmässan och efter det så drog vi till carro och förfestade med carro och Evelina och sen drog vi på ladies night tillsammans med Malin och Mirjam :-) Vilken rolig kväll det va :-)

Tony fick magsjuka och feber i söndags så han har varit hemma två dar från jobbet men idag så jobbar han, Jag och Savannah har klarat oss :-) Igår städade vi och spritade av alla handtag och

Lugn natt...

Publicerad 2011-10-12 23:53:02 i Allmänt,

Sitter på jobbet och har det bra :-)

Savannah bara växer och utvecklas varja dag :-) Såå roligt att vara hemma om dagarna och följa henne :-) Om 1 månad fyller min lilla bebis 1 år!! Det känns som igår vi kom hem från bb och jag kan verkligen komma ihåg hur underbart det kändes att komma hem med mitt lilla hjärta! Enorm lycka!!

På fredag är det underbarabarnmässan med Emilia och sen drar vi på Ladies night i globen med Carro och hennes lilla gäng, det ska bli såå kul :-)




Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela