camton

Tisdag!

Publicerad 2011-07-20 01:12:17 i Allmänt,

Sitter på jobbet inatt med..

Tony var på bvc med Savannah idag, och där började hon krypa för första gången på riktigt, i ett par dar har hon tagit nåt krypsteg men idag kröp hon på riktigt och sen kom hon hem till mamma och visade vad hon kunde göra :-D Duktig tjej!! Så nu blir det nog ingen lugn stund hemma längre :-)  Tonys bror och deras mormor fick se det oxå.

Imorrn ska Jag,Tony och Savannah på middag med Emilia med familj, Markus och Gissela och mina svärföräldrar hemma hos Emilias föräldrar,Så trevligt! :-)

Jobbar!!

Publicerad 2011-07-19 02:23:28 i Allmänt,

Nu sittter jag på jobbet och tycker att det är väldigt långtråkigt..många timmar kvar tills jag får åka hem och sova.. väldigt lugnt är det och alla patienter sover gott!


Savannah blir redan 8 månader på lördag!! Det går såå fort tyvärr.. Hon mår bra och utvecklas hela tiden, det dröjer inte alls länge nu tills hon krymper :-) lilla skruttan!! Hon är helt underbar :-) Tony har ju semester nu så det är så roligt att han får vara hemma och umgås med oss!! Jag jobbar ju lite nätter så då får dom en egentid med varann :-)



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela