camton

Snart helg! :-)

Publicerad 2011-02-24 20:31:35 i Allmänt,

Idag var vi hos Farbror doktor som undersökte Savannahs rörelser i armen o tyckte det inte att det var neurotiskt så vi kommer att gå hos sjukgymnast ett par ggr och så får vi se hur det utvecklas...Vi har oxå varit över hos grannen Lisa o fikade med henne o andra grannen Irene och alla deras barn,alltid lika trevligt!

Igår hade vi en mysig dag hos Moster Carro,vi kom dit vid nio tiden och hon bjöd på frukost o sen fick hon ge mat till skruttan så då passade Mamma på att ta en lång o varm dusch,sååå skööönt!! Sen drog vi till IKEA och shoppade lite ljus :-) det går åt en hel del ljus hos oss,för när jag tänder alla ljus på nedre våningen så är det 34 ljus o det är sååå mysigt o varmt :-)

Nu har Tony precis nattat skruttan så nu ska vi slöa framför tv:n :-)¨

Natti natti

Måndag!

Publicerad 2011-02-21 19:29:57 i Allmänt,


Fredag: Savannah vaccinerades då och det gick bra o var lite trött o sov i stort sett hela kvällen.vi slappade i soffan på kvällen och såg lets dance *myspys*

Lördag: Var jag hos grannen o drack ett glas vin med ett glatt gäng,riktigt roligt! :-) Tony var hemma o hade det mysigt med Savannah :-)

Söndag: Tony åkte till kolmården med sin brorsa för och klappa varg som dom fick i present av sina föräldrar så han var borta hela dan o jag o Savannah var hemma o tog det lugnt..

Måndag: Emilia o barnen kom till oss imorse o lekte med oss hela dan o det är alltid lika roligt/trevligt att umgås med min kära vän! Är så glad att jag har henne i mitt liv! Vi bokade kryssning så vi åker nästa onsdag med alla våra barn så det ska bli roligt! :-)

Imorgon ska jag till doktorn med mina öron,var hos distriktsköterskan i förra veckan o jag hade inga vaxpropp så då ska jag få träffa doktorn så kanske han skickar mig vidare..jag har jämt lock o hör inte så bra,yrsel o har ont i huvudet..borde ha kollat hörsel för några år sen men åren går o man vill inte gå i onödan så nu har det blivit värre..:-(

På torsdag ska skruttan till doktorn o undersökas,för vi har märkt att när hon ligger i babygymmet o sprattlar så rör hon inte höger armen som hon ska..dom fick dra i hennes armar på förlossningen för hon satt fast så hoppas det inte blev nåt då..hoppas det inte är nåt allvarligt bara :-(

Nä nu ska jag lägga mig i soffan o se på tv innan det är dags för sängen.

Sköt om er där ute o lev i nuet o ta hand om era nära o kära :-)


Egentid! :-)

Publicerad 2011-02-17 20:03:38 i Allmänt,

Här sitter jag o slappar medans Savannah sover en stund och Älsklingen åkte på hockey med Micke (Emilias sambo)  Har precis städat nästan hela huset  resten tar jag imorrn..Jag o Tony städar nästan alltid tillsammans men nu har jag gjort det ensam ett par ggr när jag har tid o lust,för när jag var gravid kunde jag inte göra ett skit här hemma för jag hade så ont med foglossning o allt men nu kan jag o då är det lite roligt o plocka fixa o damma :-)

Igår var Anne o Nina här o hälsade på o dom hade med sig deras bror Johan o det var riktigt trevligt att ha dom här! :-) Det är inte så ofta jag träffar Anne längre för hon bor i Östersund..Så långt ifrån men hon har 1,5 år kvar o plugga o sen hoppas jag verkligen att hon flyttar hem igen! Saknar henne väldigt mycket!

Idag åkte Jag o Savannah hem till Hanna o fika,hon bjöd på en riktigt god semla som jag tyvärr tackade ja till fast jag inte ska äta sånt men men riktigt gott var det :-) hon tog massa fina kort på Savannah med deras systemkamera :-) hoppas hon skickar korten till mig snart!!  Vi åkte sen till en tatuerare i Mariekäll Mayhem o bokade tid där istället för Down Town för jag vägrar o tatuera mig där för han var så dryg o hela stället är otrevligt...men jag tyckte Mayhem var för dyr så det kanske blir hos House of pain istället :-) struligt men man måste vara säker hur o var man vill göra :-)

nu vaknade skruttan så jag måste umgås lite me henne nu :-)



Alla hjärtans dag!<3<3<3

Publicerad 2011-02-14 09:12:53 i Allmänt,

Nu ska jag passa på o skriva lite medans Savannah sover :-)


Idag är det så kallt ute så jag tror vi ska vara hemma hela dan o bara mysa! Minus 22,9 står det på tempraturen!!!  Helgen har varit underbar som vanligt! i lördags åkte vi till savannahs gudfar mange o fikade o tog en promenad till willys o sen i söndags åkte vi till min bror stefan o fikade o sen åkte vi till min moster o kusiner..helgen gick som vanligt riktigt fort! Jag älskar alla dar i veckan men lite extra är det på helgerna när älskling är hemma :-)

Skruttan växer så fort man ser nya framsteg varje vecka :-) på fredag ska hon ta första sprutan o det kommer göra ont i mammas o pappas hjärta om hon skriker o få ont :-(

Älskling har bokat tid för tatuering för oss båda nu,torsdag den 24e klockan tolv:-) längtar!!

Idag är det alla hjärtans dag!! :-) den kommer bli som alla andra dagar för här behöver vi inte en extra dag för att visa kärlek o uppskattning, Tony o jag kan fortfarande vara så där nykära o helt galna i varann o känna det där pirret i magen rätt så ofta :-) Jag är såå lycklig när jag får krypa tätt intill honom o få somna nära honom o vakna upp med honom varje dag <3  Han är den som jag vill leva med i resten av mitt liv! jag älskar verkligen honom :-)

Nä nu har skruttan vaknat igen så nu ska vi mysa o leka lite :-) Älskar mitt liv!! :-)

sköt om er alla där ute o kör försiktigt!

Söndag

Publicerad 2011-02-06 20:41:40 i Allmänt,

Hallå alla där ute!
Denna vecka har vart lång och tråkig med huvudvärk och ryggont. Har haft så ont i huvet så att jag har spytt så imorgon ska jag göra en synundersökning och se om det är det som gör att jag mår så här.
Imorgon är det dags att sätta in spiralen också, undra hur det känns...?
I tisdags blev man ett år äldre, usch vad tiden går *suck* men idag sitter man med världens bästa sambo som jag forfarande är lika kär i, i en villa med världens underbaraste dotter.
Vi håller på och ordnar dopet som blir i mars, kyrkan och församlingshemmet är bokade. Faddrarna kommer bli Tonys kompis Mange, min kompis Emilia och kusin Felicia :)
Annars har helgen vart lugnt förutom igår då det var tjejkväll med grannarna, det var riktigt kul med melodifestival och singstar.
Nu ska jag leka lite med skruttan och sen är det dags för sängen.
Ha det bra så länge så hörs vi!
kram

Bilden är tagen då vi har haft en mysig massagestund

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela