camton

Mysig dag..

Publicerad 2011-09-27 20:33:18 i Allmänt,

Idag kom världens bästa småsyskon hem till oss,vi tog en långpromenad,  gick och käkade lunch på värdshuset :-) Tack Stefan, Carro och Fannie för en toppendag!!

I söndags jobbade jag kväll och det var kul :-) Skönt att man har barn med världens bästa pappa som verkligen tar hand om sin dotter,leker och busar med henne,hon får mat i magen och han duschar henne.Behöver inte alls vara orolig att han "missar" nåt som jag brukar göra :-) Min älskling är bäst!  Imorrn jobbar jag kväll och jobbar dag på torsdag så skruttan ska sova hos sin mormor imorgon, roligt för henne men vi kommer sakna henne enormt:-(

Igår och idag har jag varit sjukligt trött så nu ska jag gå och sova så jag är pigg imorrn

10 månader..

Publicerad 2011-09-23 08:17:03 i Allmänt,

Blir min lilla sessa idag :-) känns som igår man kom hem från bb med med henne.. vi har sjungit och myst massor i sängen och ätit frukost. Idag vet vi inte vad som händer...egentligen borde jag vara hemma och städa men det lockar verkligen inte.


Igår kom Emilia och Elias för lite lek,bus och fika och Vicke och Wilmer kom också förbi på fika:-) mycket trevligt!

På kvällen tittade Mia förbi och hon stannade på middag och blev kvar ett par timmar, väldigt mysigt var det :-)

Imorgon är det kräftskiva med några grannar, så farmor och farfar kommer hit och passar henne medans hon sover gott i sin säng :-)  på söndag vill jag iväg på barnbasaren i s-tälje innan jag börjar jobba kl 14,undrar om jag får med mig nån..

Nä nu är klockan kvart över åtta och det är dags att göra sig klar och hitta på nåt med skruttan :-)

Det är bara regn hos mig...

Publicerad 2011-09-21 16:36:38 i Allmänt,

Trist väder idag, bara massa regn :-( Men vi trotsade vädret och åkte till öppna förskolan och sjöng och träffade Savannahs kompisar Linn och Lovisa :-)

I söndags så sov Savannah hos mormor så då passade jag och Tony att gå på bio och se Jägarna 2 och så åt vi på pizza hut, sen tog vi en kvällsfika hos Carro och markus och då fick vi gosa med fannie och så gav jag henne välling och nattade henne och hon somnade så gott :-) mosters tjej! Sen åkte vi hem och tände ljus och bara satt och prata och spelade Wordfeud :-) Hela helgen har varit så mysig! Förresten så var det första gången jag och Tony gick på bio sen Savannah föddes hon är hela 10 månader, innan så gick vi jätte ofta på bio :-)

Nu ska jag sätta igång bastun så jag och Savannah kan gå och basta innan pappa kommer hem från jobb och bandy.. ska nog tända en brasa och massa ljus för idag är det verkligen en mysdag :-)

Slappar dag...

Publicerad 2011-09-12 13:38:09 i Allmänt,

Idag är vi hemma och vilar.. Savannah sover just nu och jag har precis tagit en skön dusch så vi kan gå ut och få lite frisk luft idag iaf :-) Vicke har varit här i dag för kaffe och skitsnack :-) Ikväll ska jag iväg till Irene och träffa alla tjejer för måndagsfika.

Undra vem som ringde på dörren förut när jag stod i duschen... Det ringer väldigt sällan på våran dörr.

Lördagkväll :-)

Publicerad 2011-09-10 19:16:54 i Allmänt,

Snart ska jag iväg till Irene och Helen på lite vin och tjejsnack så Vicke blir min chafför ikväll :-)

Savannah har dubbelsidig öroninflammation fick vi veta igår när vi var på vårdcentralen.. Hon var så sjuk igår, hängde hela dan i min famn och hostade jätte mycket..det var så jobbigt att se henne så dålig så jag grät hela dan igår.. mammas lilla skrutta<3 Men nu är hon på bättringsvägen tack vare kåvepenin :-)

Jag jobbade i torsdagskväll, det var kul :-) så nu har jag lite pass inbokat så jag kan åka till ullared och shoppa :-)

Savannah sover nu, så nu ska jag kramas lite med Tony innan jag blir hämtad av Vicke :-)

God morgon :-)

Publicerad 2011-09-06 08:44:57 i Allmänt,

Savannah har fortfarande feber och nu har hon börjat hosta mer och mer, så nu väntar vi på ett samtal från vårdcentralen för jag vill ha hostmedicin till henne så hon inte hostar hela nätterna, för i natt har hon vaknat ett par ggr.. min lilla skrutta :-(

skruttan är sjuk..

Publicerad 2011-09-05 10:47:36 i Allmänt,

Savannah har feber här hemma och hon är lite hostig annars är det som vanligt. Hon leker här och är precis överallt :-) hon vill inte ligga och mysa i soffan :-(

I fredags åkte vi hem till Emilia och Micke för grabbarna skulle se på fotboll, så när barnen sov så drog jag och Emilia till Heron på bio och såg Bad Teacher,den var väl sådär. Det var roligt att bara komma ut lite grann :-)

I lördags var det dop för söta Fannie,det var ett jätte fint dop! :-) efter det åkte vi hem och jag sov i 2 timmar för jag skulle jobba på 27an på natten, och det gick bra och var riktigt roligt fast jag inte har jobbat där sen 2007.

Igår var vi på babysim och det är såå mysigt, efter det så åkte vi ner på stan och åt lunch sen åkte vi till coop i strängnäs men jag och Savannah somnade i bilen och orkade inte gå in och handla så det fick Tony göra :-) Jag hade bara sovit 1 timme efter jobbet för vi skulle ju på babysim så jag var såå trött!!


Nu Savannah så nu ska jag lägga mig i soffan och vila :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela