camton

Familjekryssning!

Publicerad 2013-01-10 12:41:20 i Allmänt,

Idag ska vi iväg på kryssning, ska bli så skönt att komma hemifrån med familjen för ett dygn! 
 
Savannah åkte med cinderella första gången när hon var 3 månader och igår blev Caspian 3 mån. Lite roligt att Caspians första resa med Cinderella är oxå när han är  3 mån, men inget vi tänkte på när vi bokade :)
 
i tisdag började Savannah på dagis efter ett långt jullov!! Hon trivs verkligen där :) just nu är det skönt att hon är där 15 timmar  i veckan så Caspian och jag får våran tid tillsammans för det blir inte så mycket när min lilla skrutta är hemma.  
 
 

Söndag!

Publicerad 2013-01-06 20:13:26 i Allmänt,

Nu sitter jag i soffan och njuter av min brasa och barnen sover gott! Har tränat, bastat, fotbad, ansiktsmask och duschat. Härligt! 
 
jag vill må bra snart men det känns som det tyvärr blir värre.. Inge tålamod, gråter och blir så arg lätt.. det jag/vi går/gått igenom önskar inte ens min värsta fiende!!  Ska ringa BVC imorgon och höra om hur jag ska kunna gå vidare...
 
nu ska vi se på tv
 
skriver kanske nåt roligt imorgon :)

Gott nytt år!

Publicerad 2013-01-01 21:26:36 i Allmänt,

Nu är det äntligen ett nytt år!  Nu ser jag verkligen fram emot ett nytt år som kommer bli ett super härligt på många sätt och vis<3  jag är så lycklig över min fina familj<3
 
 
våran nyårsafton var supertrevlig som firades med Emilia, Micke, Anna och Peter och alla våra fina barn. Åt en trerättersmiddag, förrätt toastskagen med räkor och huvudrätten oxfile med Madeira sås, ost och chilibakad potatis och  baileyspannacotta till efterrätt  allt var så otroligt smarrigt :) tack för att ni ville komma och fira in det nya året med oss! 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela