camton

Måndag igen...

Publicerad 2011-03-28 19:32:36 i Allmänt,

Förra veckan gick väldigt fort!! Förra måndag var det tjejkväll hos Maria med tjejerna i byn..riktigt mysigt!! Onsdags lämnade jag Savannah hos hennes mormor och det var första gången vi hade barnvakt och det var riktigt svårt och åka därifrån men hon var där i ett par timmar medans jag var och fixade ögonbryna,åkte till maxi och beställde tårtor till dopet och sen mötte jag upp Tony för vi gick och tatuerade oss på House of pain,vi blev väldigt nöjda med våra tatueringar!! :-) Savannah hade det väldigt bra hos mormor.

I lördags kom Tonys mormor och hon hade med sig 2 av deras släktingar från finland Heki och Sirko,väldigt trevligt att få träffa dom igen och sen åkte vi hem till Tonys föräldrar och umgicks där allihopa och sen åkte dom medans vi stannade på middag :-)

I går var det dop :-) väldigt fint och trevligt va det!! men var nervös hela dan både i kyrka och sen att stå och öppna presenterna inför alla men vi klarade det fint :-) mycket fina presenter fick hon!! Tack Emilia och Felicia för ni vill vara Savannahs faddrar (gudmor) Det känns så himla bra med just er två!! :-)

Denna vecka kommer att vara helt underbar med alla dessa människor jag får träffa! Idag har vi slappat och tagit en fika med Lisa och ikväll blir det fika hos Irene med tjejerna i byn! Imorgon ska jag umgås med Emilia :-) vi ska ta en tripp till IKEA, ska bli kul!! På onsdag ska jag åka in till tälje för en lunch med Sandra och Viktoria hemma hos Sandra innan dom börjar jobba eftermiddag! kommer bli mycket trevligt. Torsdag blir det en promenad till öppna förskolan och fredag blir det nog lugnt.Lördag blir det smörgåstårta hemma hos svärmor som fyller år imorgon och sen söndag är det babysim för första gången :-) myspys!! Underbar vecka!! :-)

Savannah sover så sött i sin säng och jag ska ringa min söta lillasyster nu och snacka skit  sen ska jag pussa på min älskling innan jag går över till grannen :-)

Mysig helg trots allt..

Publicerad 2011-03-20 18:25:32 i Allmänt,

Helgen blev underbar trots att vi var sjuka i fredags..Tony hade 38,5 i temp och jag hade 34.5 fy faan vilken dag det var...Men i går vaknade vi upp och kände oss pigga och fräscha så vi städade och sen drog vi till tälje och köpte present till min kusin som har fyllt 15 år :-) Hon fick en snygg tröja av oss. Tack för fikat Felicia! :-) på kvällen kom Savannahs farmor och farfar hit på fika och dom blev kvar i några timmar och det var väldigt trevligt :-)

Idag ville Savannah upp kl 6 så då gick vi upp hela familjen och sen vid 8 hade vi lust att dra till Savannahs mormor på en kopp kaffe så då hade dom dukat fram en härlig frukost som vi njöt av :-) sen åkte vi till strängnäs och handlade lite på ÖoB och sen åkte vi hem för prästen skulle komma vid 13.00 och prata om dopet :-)

Tony sitter här bredvid mig och spelar gitarr och Savannah leker i babygymmet och hela familjen har duschat/badat och Savannah har fått lite gröt så snart ska hon få en flaska mat o sen sussa så gott medans jag och älsklingen myser i soffan och glor på solsidan och så kanske vi orkar se en film efter det.



Härlig fredag??

Publicerad 2011-03-18 13:40:27 i Allmänt,

Tony är hemma från jobbet för att han har feber o mår piss här...Savannah är jätte grinig o inget man gör hjälper..:-(  Jag har huvudvärk o fryser o så har jag den där jävla mensen..jag blöder som en stucken gris jämt...gnäll gnäll gnäll!!! Härlig fredag!! nu ska jag tillbaks till soffan o mysa med mina älsklingar

Torsdag!!

Publicerad 2011-03-17 20:08:19 i Allmänt,

Imåndags kom vi äntligen iväg på våran kryssning!!  Jag och Emilia tyckte det gick jätte bra att åka med våra små älsklingar så nu idag bokade jag en ny kryssning i påsk men då får papporna följa med :-) Tack Emilia för en riktigt trevlig kryssning :-)

Igår hade vi en slappardag för Savannah var trött efter kryssningen o jag hade riktigt ont i magen så jag visste inte vart jag skulle ta vägen,försökte med varm dusch,alvedon o värmekudde och inget hjälpte.. :-( vid kl 22 orkade jag inte mera o då åkte vi till akuten i Eskilstuna o där fick jag smärtlindring  o vi kunde åka hem vid halv två o ska äta medicin för magkatarr :-( idag är det mkt bättre. Imorse åkte vi till bvc för längd o vikt o det såg fint ut :-) Hon växer så fort!! Tiden går alldeles för fort..Efter bvc så hamnade vi hos vicke o fikade med Hanna o Janita så det var ett par trevliga timmar!! Fler såna timmar tack!!! :-)

På söndag kommer prästen hit o pratar om dopet,nu är det inte långt kvar!! Dopklänningen är på kemtvätt,fikabrödet är nästan fixat och tårtorna måste vi beställa i helgen.

Nu kommer jag inte på mer o skriva så det får räcka för denna gång :-)

Ta hand om er och håll ut för snart kommer den efterlängta våren som vi alla väntar på!! :-)

Stolt moster!! :-)

Publicerad 2011-03-09 20:24:29 i Allmänt,

Idag blev jag moster till Fannie som anlände till denna värld på danderydssjukhus kl 14.23! :-) Carro messade vid 4 inatt o skrev att hon var inne på förlossningen o var öppen 4-5 cm o sen vid elva messade hon igen o var då öppen ca 8:-) Hela dan har det varit såå nervöst,spännande o oroligt för att inte riktigt veta hur Carro har det,hur ont hon har o hur det går för både henne o markus.. Hon messade o skrev sen att hon hade kommit nu o var riktigt söt o nu var hon helt slut efter allt ,men jag längtar verkligen tills jag får höra hennes röst o får höra av henne att allt är toppen me dom så jag kan sova gott inatt eftersom jag inte kunde somna efter hennes mess vid 4 inatt :-) Snälla ring....<3 Älskar dig älskade syster, är så glad att jag har dig! <3 Längtar verkligen tills jag får träffa Fannie :-)

Idag var jag förbi hos min kusin sussie o sa vilken låt jag ville att hon skulle sjunga på dopet,så nu är det klart :-)
Sen åkte jag till huddinge sjukhus för att träffa Emilia o Elias, skönt att få se dom o höra hur dom mår!! Hoppas verkligen att han mår bättre snart o att dom får komma hem! <3

 
Savannahs ena gudmor (min kära kusin Felicia) fyller hela 15 år idag!! HURRA HURRA HURRA!!!

Savannah sover så gott så nu ska jag lägga mig i soffan o mysa med världens bästa man!! <3



Skön dag!

Publicerad 2011-03-08 18:51:36 i Allmänt,

 Idag har vi varit hemma o tagit det lugnt o det har varit så skönt!! Försökt att hitta dopsånger men det är så svårt o hitta nån bra , min kusin ska sjunga på dopet så jag måste försöka hitta nån senast ikväll så hon får tid o öva

Det blir ingen kryssning imorrn för Elias o Emilia är på huddingesjukhus för han har jobbigt med andningen :-( Va jobbigt det är när dom små är sjuka.. Väntar på att hon ska ringa,tänker på dom hela tiden så jag hoppas att hon ringer snart!


Imorgon blir det nog att vi tar en tur till tälje för att gå o titta på tatueringen som jag och älsklingen ska göra den 23:e mars :-)  Tony vet ju hur den ser ut men inte jag.. vi längtar!!!


Nähe nu ska jag gå o göra lite nytta medans Tony nattar Savannah så vi kan slöa i soffan sen :-)

Mysig helg!

Publicerad 2011-03-06 19:55:00 i Allmänt,

Igår var vi ute på en tidig morgonpromenad i solen,riktigt skönt var det :-) sen kom vi hem o Tony bakade kanelbullar och knäck till dopet o jag städade o fixade lite här hemma o sen hjälptes vi åt me det när han hade bakat färdigt..kvällen låg vi bara o slöa till melodifestivalen..en riktigt mysig dag!!

Idag bakade Tony fler bullar o jag drog o handlade på coop, sen åkte vi till s-tälje o åkte runt o letade skor till mig o jag hittade inte ett enda par.. jag köpte för nån månad sen nya stövlar men dom har redan gått sönder så jag får skavsår av dom!! Måste ha nya till kryssningen på onsdag så jag drar nog till Eskilstuna imorrn o hoppas på bättre tur :-) vi har varit hos mina svärföräldrar o fikat o sen bjöd dom oss på middag :-) 

På onsdag drar jag och Savannah på kryssning med Emilia o hennes barn,vi skulle ha dragit förra onsdan men Meya var sjuk så nu hoppas vi att vi kommer iväg denna vecka :-)

När som helst blir jag moster,jag bara längtar tills min älskade lillasyster får barn!! Det är såå roligt att bli moster/faster, är ju redan moster till två fina vilda grabbar och sen är jag faster till en söt liten tjej..det är så roligt att få träffa dom små liven!! så nu väntar jag bara tills Carro o Mackan ringer o säger att dom har fått barn :-)  Hålller tummarna att det är väldigt snart  för det var ju beräknat igår,såå spännande :-)

Savannah växer och utvecklas så fort, vi ser framsteg varje dag, vi kan fortfarande inte riktigt förstå att denna söta lilla varelsen är vårt underverk!! Vi älskar henne så otroligt mycket! Hon  är väldigt glad och social,men just har hon svårt o somna varje gång,hon gråter o är väldigt ledsen o har svårt o komma till ro men efter ett tag så blir hon lugn o somnar så gott. Hon pratar o skrattar hela dagarna o vill ha en massa uppmärksamhet hela tiden.


Nu är det dags att natta Savannah o sen är det solsidan som gäller!! God natt


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela